Tuesday, June 29, 2010

anak itu tidak berdosa

rata-rata dengar orang ambik anak angkat!!!
macam trend pula kaannnnn!!!
[2008, SIL ambik bb girl]
[2009, SIL punya SIL ambik bb boy]
[2-3 hari lepas, zana buat entry entah dia punya siapa-siapa ambik anak angkat]

pada pandangan i,
mereka yang telah dengan jayanya 'curi makan',
berani 'mengandung'
berani 'melahirkan' bb
berani kasi anak mereka kepada orang lain...
adalah TINDAKAN YANG SANGAT BERANI!!!
sebab ANAK ITU TIDAK BERDOSA!!!
[dont worry anak, satu dunia pun tau yang dosanya mak bapak awak]


eva [sawsomi punya cousin] telah mengambil seorang bb girl yang lahir pada 11 june 2010...masih dalam pantang...sekarang dia dah ada 2 orang anak angkat...yang sulung 2 tahun!!!

semalam mami eva ada buat makan-makan, so, i pun sambil buka puasa sambil main bb...
Photobucket

bila tengok bb orang, teringin laaaa nak bb lagi...tapi tu laaa belum ada rezeki!! sob sob sob [menangis teresak-esak sambil emngesat air mata]

baby diva or dye or dya...kesimpulannya mula dengan D...tapi tak sure D apa...
Photobucket
cepat besar, nanti boleh main mamasak dengan bebe!!!

Photobucket
gerak macam mana pun tak mau bangun...geram i tau!!!

Photobucket
eva, boleh pinjam i 2 hari tak? hehehehe...memang cari nafas nahas !!!

Photobucket
teringat kat my bebe masa kecik-kecik...sekarang bebe dah besar...

tahniah eva, tahniah wan!!!
kali kedua jadi mak bapa orang!!!
tahniah!!!
u orang memang hebat!!!

info Berkenaan Hubungan Ibu Susu & Status Anak Angkat

4 comments:

  1. oli!!!! i pun ada plan nak ambik anak angkat .. girl.. hihi

    ReplyDelete
  2. [...] kat entry itu, i tersalah info…Sebenarnya mak kandung budak tu dirogol!!! binatang punya perogol!!! Dengar [...]

    ReplyDelete