Sunday, June 13, 2010

bebe wangi wangi

sekarang bebe pakai sabun mandian ni...
Photobucket

i sangat sangat sangat sangat sangat sangat suka dengan bau ini....beli satu letak rumah nanny, beli satu pakai kat rumah...

Photobucket
sangat nikmat berendam dalam air panas...alangkah bagus kalau i pun boleh masuk dalam baldi tu...

bebe sangat wangi laaaa....dari hujung rambut wangi sampai hujung kaki....oleh yang demikian, asyik kena gomol dengan mak bapaknya...

7 comments:

  1. wangi kan...suka....batrice punya orange...he he
    lepas mandi sure nak cium2 dia ..coz' wangi..
    lotion, bedak pureen pun wangi..i dah beralih arah dari JJ ke Pureen

    ReplyDelete
  2. Salam,

    iya sabun mandian ini sungguh wangi. kadang-kala ibu Eiman pun kongsi sama :P

    ReplyDelete
  3. Wah... muat dalam baldi tu... u belikan dia besen besar la... kesian bebe

    ReplyDelete
  4. tengok body shampoo ni, teringat my nephew. masa my mother jaga dia & kakaknya, my mother suruh pergi mandi sendiri. bila i jenguk, my nephew yang sorang ni pergi tekan banyak2 body shampoo sampai melimpah2 dari tangan dia. syok punya pasal sebab bau sabun yang wangi :-D

    ReplyDelete
  5. ye ke...nanti nak try ar...mia n mija tetap pakai J&J....tu pun kene kawal oli kalo tak ..depa dok tekan2....cepat jek licin sabun tu....bankrup maknye nak kene beli jek heheeheh

    ReplyDelete
  6. Oli, I pun sangat sangat suka dgn bau tu.. best... sampai kadang-kadang I pun pakai sama

    ReplyDelete
  7. mangaaihh muat bebe dalam baldi tuh! teehee.. kalo aisyah kompem baldi pecah! ;-P

    ReplyDelete