Wednesday, June 9, 2010

berebut channel tv

Photobucket
Tak berebut channel tv dengan anak!
tapi,
berebut channel tv dengan sawsomi!!!

hmmm...
merajuk semalaman akibat tak menang dalam perebutan!!!

siapa yang rugi?
sawsomi juga yang rugi sebab tidur peluk bantal aje!!!!

hehehehehehe

4 comments:

  1. ha ha ha..
    tu ar kan..nowday..bukan takat bergaduh rebut channel astro ngan anak....ngan hubby pun boleh berebut.

    kalau kat rumah tu...everyday pukul 7 pm sure hubby bukak 708 lyn citer cina....hu hu hu....pastu direct layan sport channel plak...

    ReplyDelete
  2. keh keh keh .....cian en somi kene peluk bantal...tu ar, sape suruh takmo buat2 kalah kan....hahahaahah....

    lepas ni start world cup lagi laa ko selalu kalah oli heheheeh.....lain kali pakat ngan bebe, sure leh menang hahahaah

    ReplyDelete
  3. tak baik tau buat suami kena tido peluk bantal ajer..hehehe

    ReplyDelete
  4. Kesian u punya hubby... tak ape... malam ni dia peluk u plak

    ReplyDelete