Tuesday, June 8, 2010

Cabutan Bertuah Happy Father's Day

[****sticky mode **** Entry baru di bawah****]

Anak-anak, win something for ur big daddy!!! [mummy yang tolong buat something]



2 step yang mudah:
1. Buat entry mengenai anak dan bapa. Attachkan SATU (1) keping gambar anak anda yang comel bersama dengan bapanya yang handsome.

2. Tinggalkan URL entry anda ke dalam ruangan comment entry ini.

Syarat :
1. Terbuka untuk pembaca sawsawlady.com *** TAK PAYAH JADI FOLLOWER
2. Peraduan ini berlangsung dari 8 June 2010 - 29 June 2010.
3. **baby kena anak sendiri!!!
4. sawbebe yang akan melakukan cabutan bertuah.
5. Pemenang bertuah akan diumumkan pada 30 June 2010.

Kategori Pemenang:
GIRL : SEORANG (1) baby girl bertuah

BOY : SEORANG (1) baby boy bertuah

Hadiahnya ialah :

CAMEL ACTIVE URBAN CHALLENGE 1977 POUCH BAG


p/s : 1st time buat contest, entah betul ke tak betul caranya...apa-apa pun, just for fun kan!!!

p/s p/s : semua peserta layak untuk cabutan bertuah!!!

70 comments:

  1. kalo saya ada anak sure sy masuk gak contest ni.. ahahkss

    ReplyDelete
  2. Wah... Anak sedara boleh tak Oli...

    ReplyDelete
  3. aku mau join ini contest :)

    ReplyDelete
  4. Tibe2 letak syarat baru erk oli...

    Kecik hati 4 saat

    ReplyDelete
  5. SALAM!

    sila pilih anak saya sebagai pemenang!

    CIS! belum masuk sudah mau menang~
    nak cubalah!
    belum pernah menang apa-apa lagi tahun ni.

    ReplyDelete
  6. nk joint gak..tunggu saya punya penyertaan ye :)

    ReplyDelete
  7. Puan Oli,

    Walaupun kita tak pernah bermesra (keji tul)...tapi i tak penah miss baca your blog...dan i sangat gedik nak masuk cabutan bertuah ini...

    ini link nyer yer.... errr am i the first one....ekekekeke...

    http://azimahas.blogspot.com/2010/06/catatancabutan-bertuah-happy-fathers.html

    cukup syarat tak.....

    ReplyDelete
  8. ni aku punya penyertaan :)

    http://loseweight-chaiyok.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-father-day.html

    ReplyDelete
  9. Alalalala..
    x dapat join. belum ada rezki baby lagik. uhukss!apapun syabas coz anjurkan contest nih..

    p/s: salam kenal dari orang kola nerang.. hi4.

    ReplyDelete
  10. Huhuhu..nak join..tp tak dak anak laie..sapa nak jd anak angkat aku..huhuhu..

    ReplyDelete
  11. Puan,

    saya suka nak masuk contest ni hehe..bagi kita sangat la menarik hehe..so this is my link to your contest..

    http://vogue2704.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-fathers-day.html

    ReplyDelete
  12. oooh dah jumpe :)jap i p siapkan entry ek....

    ReplyDelete
  13. oli..tkg suh sofea tgk muka maryam hari2 tau..:P

    http://imansyahirah.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-sempena-hari-bapa-by.html

    ReplyDelete
  14. oli zai akan join contest bnie tunggu arrr..

    ReplyDelete
  15. salam kak oli...saya mencuba nasib..best la contest ni...tima kasih..

    ReplyDelete
  16. ok kak zai join ok

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day_18.html

    ReplyDelete
  17. kila join

    http://nurnuha-syakila.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  18. salam

    nak join jugakk
    semoga ada rezeki suami di sini

    http://seindahbayu.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  19. Salam....
    Dah join dah...
    hehehe mana tau ader rezeki.... ^_~


    http://qasehkuqalesya.blogspot.com/2010/06/ga-sawsaw-lady.html

    ReplyDelete
  20. Salam

    dah join....

    moga saya bertuah aminnnn.....

    ReplyDelete
  21. Salam

    dah join....

    moga sata bertuah aminnnn.....

    ReplyDelete
  22. Saya dah join dah... Harap-harap bertuah la 2 orang hero saya tu...

    http://kasihabadi03.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  23. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    mamazakwan nk join! :)

    ReplyDelete
  24. Salam perkenalan buat Oli...

    Nida dengan seikhlas hati menyertainya... semoga ada rezeki buat kami sekeluarga..aminnn

    http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    terima kasih :)

    ReplyDelete
  25. Salam,

    akhirnya dapat jugak gambar itu... jangan muntah darah sebab ke-2 hero saya ber-do-gi-ang... :P

    http://aku-noi.blogspot.com/2010/06/2-step-yang-mudah-1.html

    ReplyDelete
  26. salam oli...

    dgn sukatinya mas pn nk joint the contest...
    andai ada rezki Alhamdulillah...amin utk en.hubby...:D

    ReplyDelete
  27. http://adisufina.blogspot.com/2010/06cabutan bertuah sawsawLady.html

    ReplyDelete
  28. Salam oli..

    cubaan yg pertama...

    http://adisufina.blogspot.com/2010/06cabutan bertuah sawsawLady.html

    ReplyDelete
  29. salam..

    saya join..ni linknya

    http://sricahaya.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  30. Salam,

    Keluarga ANAMY jugak turut serta.

    http://mommyaisy.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    Jgn lupa review k?

    ReplyDelete
  31. Hi, saya dah listkan contest u kat my blog, u may wish to add RM5 for contest banner or RM10 for biz ads banner. Thanksya

    ReplyDelete
  32. salam kenal...

    ros dah join lucky draw nih
    http://rosrusli.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    TQ!

    ReplyDelete
  33. salam, saya join giveaway...

    http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    tq so much!

    ReplyDelete
  34. salam...nak join...

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    tq

    ReplyDelete
  35. salam oli.dah join :)

    http://mieeliss.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  36. salam
    mak buyung nak join......hehehehe mana tau ada luck...

    http://dvillahati.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah.html

    ReplyDelete
  37. salam.... saya da join

    link : http://kayyana85.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  38. Salam kenal oli

    aisha pon giveaway ni..nanti terjah ye
    http://ady-shariz.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    hope ade luck

    ReplyDelete
  39. ai pun nak joint..

    http://gengggkapak.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers.html

    ReplyDelete
  40. Salam, hi..semalamm i nampak dady Alanna berjaga sampai mlm.. mmg betul i dah agak dia buat entry baru..untuk anak pompuan dia..so alang2 i masukkan je lah dlm contest ni.. tp die letak 2 gambar lah..xpe ke..xsampai hati pulak nak edit entry dia...muahahhaha...

    hopefully ada rezeki dia...:P nih link die yer..

    http://mayyonnizz.blogspot.com tq so much!

    ReplyDelete
  41. http://mayyonnizz.blogspot.com/2010/06/kerinduan-tak-terperi_22.html

    ReplyDelete
  42. saya datang nie.. :-)

    http://adedory.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  43. pn mama join , he..he...
    http://pnmamaatie.blogspot.com/2010/06/salam-hari-selasa-hehe.html

    ReplyDelete
  44. dear
    join yerrr

    http://ieyza83.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    thanks

    ReplyDelete
  45. Salam Perkenalan... i dh join GA you ney...

    jemput la jenguk my entry:
    Cabutan Bertuah Father's Day

    Thanks yer

    ReplyDelete
  46. Ok, saya join juga

    http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    thanks :)

    tadi tu tak payah approve yer.. silap :)Thanks

    ReplyDelete
  47. i dah buat... sila pilih i sbg pemenang. :-p
    http://makcikrehan.blogspot.com/2010/06/hari-contest-sedunia.html

    ReplyDelete
  48. akhirnya, saya berjaya buat entry
    ni linknya http://jasfyra.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  49. Salam perkenalan, sy nak join, sila terjah yer... TQ
    http://arissasofea5.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  50. http://arissasofea5.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  51. I turut ingin menyibukkan diri dalam contest ini :-P

    http://simfonikasih.net/?p=2286

    ReplyDelete
  52. salam,

    nak join jugak...

    http://manazie.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  53. saya pon join:

    http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  54. salam kenal, saya dah join.sila check it out yer....
    ni link saya :
    http://manja-kusayang.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html
    tqvm...

    ReplyDelete
  55. SAYA JOIN SAMA

    http://akmafaizal.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah.html

    ReplyDelete
  56. Saya dah join
    Dah folloew\dah wat entry
    dah masuk dalam list yg diintai
    dah paste banner

    nak markah lebih ye hehe

    ne linknya
    http://kokoadik.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  57. dah join.. :D

    ni link saya ek: http://blog.beba-anas.com/contest/cabutan-bertuah-bersama-sawsawlady

    kalau ade yg tertinggal please inform me kay..

    ReplyDelete
  58. saya nak try nasib gak....
    http://puterafakhryshaqir.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-father-day.html

    ReplyDelete
  59. ct join ugak..

    http://thecolourfulisland.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-hapy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  60. join jugak...

    http://aku-allthething.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-sempena-fathers-day.html

    ReplyDelete
  61. salam,
    nak join...kalau dapat, adiah nak bg kat somi..

    http://hadiahuntukku.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete
  62. [...] sekian persembahan dari saya untuk contest SAWSAWLADY DOT COM Related PostsHeadband Baru Cik Mya..Biarlah x Bertajuk..Layan Gambar Lagi Sahabat Kesinambungan [...]

    ReplyDelete
  63. oli akhirnya saya berjaya update blog tuk contest awak hihihi

    http://quefamili.com/?p=5482

    ReplyDelete
  64. Salam.
    Last minute join

    http://bungacokelat.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    tq :)

    ReplyDelete
  65. salam perkenalan...

    saya pun last minute nak join jugak....hhehehehe

    http://rossysweety.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    tq

    ReplyDelete
  66. Salam perkenalan,

    Saya nak juga sama2 join yea

    ENTRI SAYA

    ReplyDelete
  67. http://eima-contest.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    sempat lagi kot aku join .... fuh !!

    ReplyDelete
  68. oli!!!nak join jugak!!!
    harap masih sempat..

    link saya:
    http://mama-zahra.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day-by.html

    ReplyDelete
  69. dh join..

    http://kinna-kayrie.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html

    ReplyDelete