Friday, June 18, 2010

cari alasan untuk makan luar

lorpo : lorkong aaaa, bila mau keluar makan kita punya anniversary?
[makan kita punya anniversary? apa tu?]

lorkong : ikut u laaa...[layan bo layan cam tu laaaa]

lorpo : malam ni kita dinner nandos nak tak? sebagai makan anniversary kita?...dah lama tak makan...kan kan kan [dengan suara yang manja dan gatal]

lorkong : ikut u laaa...tapi kena balik sebelum 10pm...
[cisss...lebih mementingkan bola dari makan anniversary]

Maka, secara rasminya,
kami makan anniversary kat nandos...untuk anniversary kami yang ke-4 yang jatuh pada 6/6/2010...
Photobucket
dah 2 tahun lebih kot tak makan nandos...

Photobucket
gambar ni bebe yang tangkap!!! rasa kembang bunt8t dengan kesenian yang ada pada anak i!!! [gila punya mak...sikit-sikit dah nak perasan dan show off...tak tau malu betul!!!]

Photobucket
sawbebe yang sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat menguji keayuan i!!!

Photobucket
sawsomi yang sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat-sangat cinta i!!! [uweeeeeekkkkkkkkkk muntah keluar semua susu yang dia diminum masa kecil-kecil kalau dia terbaca ayat nih!!!]
ok laaaa... i yang perasan sendiri laaaa....heheheheheheh....

3 comments:

  1. Hua hua hua... sweetnye hubby you

    ReplyDelete
  2. Salam,

    Hepi enibeseri-seri-seri...
    moga kekal lagi 4 perpuluhan satu point empat juta kuasa empat tahun lagi... amin~

    ReplyDelete