Monday, June 14, 2010

Drama dah nak start ....

Tadi terserempak dengan puan pengetua kat tengah jalan,
dia kat simpang jalan nak masuk ke sekolah dia,
rasanya nak pi sekolah dia kot...

akhirnya ternampak dia pun...
dia cakap dia MC sebab pergi korek mata...
so, dia cakap bila dia dah habis MC baru dia nak jumpa i...
so, i pun tunggu lor!!!

Bila ternampak dia tu,
Jantung berdegup laju sampai nak pitam;
Bila dah nak pitam, mata jadi blur...
Pastu sesak nafas pulak...
sambil tangan menggeletar sambil taip sms nak ajak dia jumpa petang nih
[dia belum reply]

hoi!!!
kalau macam ni, macam mana nak pi kecoh nih?
[suara ajer lantang kat dalam blog...hehehehehe...kat dunia sebenar macam tikus ajer...]
belum start sudah kalah!!!
nanti sawsomi kena angkut i balik pula...
kalau tak pengsan pun,
i takut kang nanti i menangis kat situ bila i tak menang...
[i garang ajer dengan sawsomi dan sawbebe]
huhuhuhu


p/s : i call dia...[tak boleh sabar tunggu dia reply sms lagi...]
dia cakap dia OTW balik from alor star [husband dia orang sana...]!!!
dia takut tak sempat...
hahahahahaha....
then , i cakap i nampak dia kat simpang jalan...
'Eh...how come.....tadi my husband hantar my niece ke sana...i tengah sarapan ni...'
dia cakap dia tengah sarapan?
hahahhahahaha
rasa lucu sungguh dengan penipuan puan pengetua...
tak nak habis duit telefon, CELCOM caj sangat mahal laaa...
i terus tanya dia boleh jumpa petang ni?
Dia pun cakap 5.30pm macam tu laaa....
OK Ok...
hahahahahahaha

2 comments:

  1. HAHAHAAHAH... die pun takut laa oli...siap berdolak dalik lagi ngan oli.....

    ape cite bile dah jumpe tu....(kepohci betul lieya nie)

    ReplyDelete
  2. Wah... u kat blog memang cakap berapi... hahahahha

    ReplyDelete