Friday, June 11, 2010

nak bela anak kucing tu, sila pastikan buntut anak kucing tu dibungkus dengan pampers...sekian terima kasih

Semalam,
sawsomi bawa balik seekor anak kucing yang dia kata anak kucing tu nyaris dilanggar kereta putih!!!

dia mandikan anak kucing tu!!!
Photobucket
kan bagus kalau mandikan anak tanpa disuruh...

i bukan tak ada belas kasihan...[cuma dunia yang zalim ini telah menghakis belas kasihan i]
i buatkan anak kucing ni susu lepas ia dimandikan...
Photobucket

Photobucket
bebelah orang yang paling teruja selepas sawsomi...dok jerit sana sini nak main dengan kucing tapi takut kucing...

Photobucket
minta maaf anak kucing...i pembangkang dan orang jahat...sebab i seorang yang sangat pemalas...i tak suka kemas rumah, i tak suka buat kerja rumah....[ada kaitan ke pemalas dengan bela kucing?] kalau u boleh berak sendiri, kencing sendiri di toilet, i boleh bela u...tak pun kalau sawsomi boleh bungkuskan buntut u, i pun boleh membenarkan u tinggal dengan dia...i takut u berak merata-rata dan kencing merata-rata....i tak pandai nak train u ke toilet...minta maaf ya, anak kucing!!!

5 comments:

  1. oli...sgt comel lorrr
    faizal pun sangat comel bw itu anak kucing balik rumah..
    he he he...kalau hemlin ler yg bwk anak kucing tu balik rumah kami..sure kucing tu bertuah he he he

    senang jer nak train kucing pandai berak & kencing kat toilet oli...kurung dulu dia dlm toilet dlm 3 - 4 hari...insya allah, lepas tu dia pandai gi toilet sendiri

    ReplyDelete
  2. hahaha saya pn ade cita² nak bela kucing, tp saya takmo bersihkan berak kucin sume..bole gitu? tak boleeee la..so tak boleh la bela kucen haha

    ReplyDelete
  3. Wah... sangat comel itu anak kucing... bela bagi gemuk dan comel macam bebe

    ReplyDelete
  4. oliiii...comel la kitten tuh...
    anak² eli pun suka banget ngan kitten

    ReplyDelete
  5. oli..pasal camera 550D tu kan, bg eli camera tu ok utk beginner..jgn beli yg lg bwh dari 550D cth.nya 1000D atau 3000D sbb sgt tidak berbaloi..

    yg penting, oli jgn terpedaya ngan salesman..pls jgn amik 450D..bukan x bagus tp tu model lama..skang model tu kira mcm org nk habiskan stok sahaja tp dijual dgn harga dulu

    ReplyDelete