Thursday, June 24, 2010

nak merungut, boleh tak?

sambil jerit 'Arrrggggghhhhh' sambil tarik rambut!!!

Dah 2 hari,
masih tak ada ilham nak buat 'ak website'!

jiran i bagi idea pong pang pong pang
[i macam nak suruh dia buat ajer...tak acikan...i buat 11 kolum, manakala dia pula hanya buat 8 kolum ajer...celaka...]

oppppssss...sabar-sabar-sabar....orang puasa kena ada a lot a lot of iman....pang muka sendiri tak ada pasal speaking english rojak...

'jiran, tak apa, lepas ni i buat 20 kolum, u goyang kaki sambil tonton u punya arashi pastu ketawa kuat-kuat kat ofis ya!'

[cari alasan untuk menyalahkan orang lain bila kerja tak siap...keji keji keji]

mimi pun terpaksa menyumbangkan otaknya selepas i membuat muka 10 sen merayu sayu dengannya...

apa-apa pun,
'ak website' isu ini kita belajar bahasa jepun online secara FREE...
^_^
[perasan diri sangat comei dengan simbol macam ni]

No comments:

Post a Comment