Wednesday, June 2, 2010

Sambutan Hari Guru 2010

27 may 2010
school bebe sambut teacher day!!
i sediakan kamera pada hari tu,
dan inilah gambar-gambarnya...
[melalui gambar-gambar ni laaa i boleh mendapat tau serba sedikit info tentang aktiviti anak di sekolah]

Photobucket
budak-budak tengah color atas lantai!!!
ingatkan sambut teacher day, tak payah pakai baju sekolah...mesti pakai cantik-cantik...rupa-rupanya TAK!!!
kebanyakan budak pakai baju sukan...nasib baik ada budak yang pakai pakaian casual, bebe ada teman...huhuhuhu...

Photobucket
semua budak dok color, hanya bebe yang tak color...[mungkin dia sampai lewat kot]
bukan nak memburuk-burukkan...tapi tapi tapi...kadang-kadang cikgu memang tak 'alert'
semalam [31 may 2010] pun macam ni....
i hantar bebe,
semua budak sedang buat perhimpunan kat luar...
ada seorang teacher kat depan dok nyanyi dok menari...
then, seorang lagi teacher dok kat belakang,
dia buka pagar,
then i letak bebe kat kerusi...
cikgu dia pun tak suruh bebe join, tak suruh bebe bangun beratur, tak suruh bebe nyanyi sama-sama....biar budak tu duduk kat kerusi tengok i beredar...
haizzzzz...

Photobucket
bebe dipaksa posing!!! hehehehe


Photobucket
2 gambar ni bebe dah ada paper...seksanya tengok dia color macam tu!!! [bila hati sudah tak ada syiok...tengok apa pun tak boleh...benci memanjang...]

Photobucket
bebe bergambar dengan teacher sutha...muka kena paksa posing...



Photobucket
bebe bergambar dengan teacher kelasnya...entah apa nama...tak tau pulak...tak terfikir nak tanya pun...

Photobucket
ada penyampaian hadiah?
i tak kenal ini pompuan...siapakah ini pompuan? kenapa dia menyampaikan hadiah? kenapa tak panggil i? hahahahaha

Photobucket
duduk bersandar dinding!!!

Photobucket
buruknya stoking bebe!!!
bebe dipaksa pakai stoking sebab takut dia mengaru luka yang melecet tu!!!
tak jumpa stoking...entah mana semua stoking sembunyi...yang jumpa stoking sepupu bebe...eh! kenapa stoking mizan boleh terjumpa kat rumah i?

Photobucket
i tunggu parents lain sponsor makanan, parents lain tunggu parents lain sponsor makanan...last-last semua parents tak sponsor makanan...kesiannya kat anak-anak!!!

Photobucket
Dalam gambar ni, budak-budak sedang menari ke?
Setiap kali ada sambutan macam ni, mesti ada gambar macam ni tau!! so, saya imaginasi cikgu buka muzik, pastu budak-budak melepaskan tension dengan menari tak ikut rentak!!!

Photobucket
budak-budak tengah syiok menari...bebe pula duduk [dalam bulatan] macam orang tua melihat orang muda bersuka ria dan berhibur!

Photobucket
bebe kasi hadiah kat teacher!!!


terima kasih teacher-teacher walaupun bebe hanya 1 tahun di sana!!! jasamu tetap dikenang sampai bila-bila!!! [ewah ewah...puji pun puji...kutuk pun kutuk...sebab i hanya manusia biasa saja maaa....]

1 comment: