Saturday, June 26, 2010

Satu hari entry 888 tapi macam sampah

i update blog macam minum air!!!
orang gila saja update blog macam ni!!!
[mimi, jangan terasa ya...u pun setanding dengan i]
lagi bz lagi kuat gila update!!!
time bz banyak pula ilham!!!
ilham datang mencurah-curah!!!
semuannya ilham jahat!!!
then taip keyboard tu macam ada dendam dengan keyboard!!!
keyboard tu macam nak tenggelam ke bawah meja!!!!
[macam ni boss baru tak syak i buat kerja jahat maaa...dia mesti ingat pekerja dia tengah rajin translate! rupa-rupanya tengah update blog...kalau dia tau [tapi rasanya dia dah tau], mesti dia muntah pink [pink lebih comei dengan imejnya yang botak!!]

kembang kecut hidung i,
bila watie cakap pagi-pagi datang kerja kena buka blog i!!
[dah start kembang buntut, tapi masih boleh terkawal perkembangan itu]

pastu tiara pula ym bagitau,
baca blog i umpama tengah baca novel yang kecik-kecik tu!!!
[cerpen ke? tiba-tiba perasan diri macam penulis pula...MR, Zel, i layak join group u orang untuk keluar buku tak? kakakakakaka]
i anggap ini satu pujian...
kembung kecut punggung...
terasa macam badan yang 63kg ni teramat ringan...[oppsss bocor rahsia sendiri...dah putus harapan...dah beberapa kali terjun longkang pun masih tak boleh kurus balik]
macam nak terapung ajer...
nasib baik ternampak boss dok jeling-jeling dok syiok sendiri...
barulah tak pecahkan siling ofis dan terbang ke luar angkasa....
bila menaip entry ni,
jari macam dok main piano,
keluar melody-melody yang merdu!!!

****dalam mode syiok sendiri!!! sila abaikan pompuan gila!!!

4 comments:

  1. kah kah kah kah kah
    hanya yanggila paham perasaan org gila. kim salam kat si mimi gila jugak ya!

    ReplyDelete
  2. betui oli, tiap2 ari mesti buka bc blog oli + zel + MR..seronok bc..

    ReplyDelete
  3. hahah..org gila terror update blog, so org yg bc tu gila tak?? keh keh keh..

    ps: buku kecik2 tuh.. yg komik RM 3.80 satu tuh..

    ReplyDelete
  4. ari sabtu pun saya bukak blog u hohoho (nie dok mengemas nie hebat betul penangan blog u sampai ai kena stop mengemas umah hahaha)

    ReplyDelete