Tuesday, June 1, 2010

sebak

Tadi,
hantar bebe ke rumah nanny Ros!!

OMG!!!
hati bergelora,
kerongkong macam tersekat-sekat...
Dok pulun tahan air mata!!!
[malu laaa menangis kat depan nanny ros tu...anak tak menangis, mak pula yang menangis huwahuwa...]

Inilah kali pertama bebe dijaga oleh nanny!!
Macam-macam perkara dok main dalam kepala...
risau ni...
risau tu...
Paling risau tersilap buat keputusan...

haizzzzz...
tak tau nak tulis apa....
kerongkong rasa sakit sangat sebab dok tahan air mata!!!
nak pi toilet menangis untuk melegakan sakit kerongkong!!!!!!

p/s : bebe, mummy love you!!!

6 comments:

  1. dun wory darrling! anak kita kuat! kan!

    ReplyDelete
  2. understand ur feeling..perhaps that is ur best decision..its better than nursery..hopefully

    ReplyDelete
  3. salam,

    nanti ringan-ringankan tangan dan poket bagi buah tangan. mcm me, bila bagi upah tiap bulan, me bagi lah donut ka, pizza ke, kfc ka...

    kengkadang pun bagi jugak buah ke, kerepek ke. ambik hati maaa...

    ReplyDelete
  4. wah, mcm musim tuko babysitter/nanny je this month :)
    should be ok la...anak kita brani, kita je yg over-worried ;p

    ReplyDelete
  5. don't worry mummy
    bebe sure ok punya
    hope nanny ros sayang bebe
    jaga bebe ngan baik2...bagi bebe makan2 byk2..

    ReplyDelete
  6. Don't sedih2 la oli... nanti bebe kawen dengan I... takkan la u nak sedih juga... U buat baby lagi satu... mesti u tak sedih lepas tu

    ReplyDelete