Friday, June 18, 2010

tak ada orang join pun contest i...

apa?
Photobucket

so far hanya kak Mah SEORANG ajer yang join contest i!!!

[mesti El cakap padan muka kat i sebab tak kasi dia join...hohohoho...]

hehehehehe...
ada sikit-sikit rasa malu lor...
buat contest tapi tak ada orang join!!!
kui kui kui!!!

tengah membuat penilaian contest ini:
hadiah i tak menarik?
sebab bukan untuk anak-anak?

ataupun
kaum daddy tak pakai pouch bag?

ataupun
syarat-syarat penyertaan yang terlalu senang?

p/s : Ini borang survey, boleh komen dengan seikhlas ikhlasnya... komen plastik tak dialu-alukan...hehehehehe

11 comments:

  1. Salam,

    NAK JOIN LA!!!
    tapi kena tunggu gambar yang dalam lappy hubby dihantar yang mungkin tiba pada hujung-hujung contest...

    me tak kisah hadiah, janji MENANG!!!
    cewah!

    ReplyDelete
  2. nk join tp tk sempt buat lg cz bz ngan opis nk pindah..pc pn kena virus byk gmbr corrupt...huhuuhuhuh

    ReplyDelete
  3. erkk bila u wat n3 nie baru ai perasan tue contest dari sawsawlady.com hahaha

    sebab ai kan jarang masuk contest2 nie hihihi.. kalau ada gambo anak n bapa nanti saya pun joint.. Insyaallah

    ReplyDelete
  4. he hehe...me nak join.....
    tengah godek2 gambar utk join nie

    ReplyDelete
  5. hok hok hok hok
    apa kata ai join sama?
    tapi,
    tapi,
    tapi,
    ai takde anak mahupun suami
    how eh?

    ReplyDelete
  6. Sabar... nanti mesti ada jugak yang join. contest i tu ingat tak de orang nak join jugak. sekali, hambik! ada dekat 50 link nak kena judge.
    btw, u dah dapat form pemarkahan kan? nanti email balik paling lambat hari ahad ye. nak umum pemenang hari isnin. tq. kod tu untuk tiap link peserta. senarai peserta boleh tengok kat sini --> http://simfonikasih.net/?page_id=2144

    ReplyDelete
  7. hehehe.. semua tunggu last minute kot oli.. (macam i)

    ReplyDelete
  8. nak joinn..tapi belum sempat buat entry lagi...anak wanie ada 2..boleh masuk dua2 tak?...hehehe

    ReplyDelete
  9. nak join..tapi syarat yang ke-3 tuh,
    x dapat d penuhi.. :(

    ReplyDelete
  10. Oli, apsal I taktau pun ada contest? mmmmm terlepas dah?

    ReplyDelete
  11. Ala oli... jangan la sedih... I pun nak buat contest... tengah tunggubudget

    ReplyDelete