Wednesday, June 9, 2010

tak tau kebetulan ataupun i yang perasan laaa...

dah 3 pagi berturut-turut,
pekerja indon aka teacher yuni,
berdiri di depan taska
lihat kereta i lalu!!!

isnin
OTW nak hantar bebe ke rumah nanny ros, bila sampai kat ex-taska bebe, i jeling...tengok-tengok ada siapa...
sekali jeling, ternampak teacher yuni tengah tutup pagar...
ambik budak kot coz nampak ada sebiji motor parents berhenti kat luar pagar!!!
Then, i nak ke office tu lalu depan ex-taska bebe...i nampak teacher yuni duduk di kerusi menghadap jalan!!!
eh? tengok i ke?

selasa
Juga berada di luar!!!

Rabu [pagi ni]
Dia juga berada di luar!!!!

Eh!!! Sedang mengintip i ke?
Tengok i hantar bebe ke mana ke?
pastu buat repot!!!
heheheh

p/s : mesti i yang perasan sendiri...sebab i
tipu my sis yang jaga bebe...
[mula-mula ingat nak keluar secara baik maaaa....kalau tau dia tak mau bayar balik deposit i, i mesti terus terang cakap nak hantar ke rumah orang...]
Hehehe!!!
so, sendiri pun rasa 'kurang senang' bila lalu depan nursery!!!
heheheheheh
tulah, adik-adik...
jangan tipu dan bohong tau!!!
sendiri yang susah juga!!!
hehehehehhe

2 comments:

  1. salam,

    adakah tadika itu ada lesen?
    repot jer kat kebajikan masyarakat kata depa tak sediakan makanan yang sepatutnya.
    lagi bagus tulis surat kat rosmah. sure dapat perhatian...

    ReplyDelete