Tuesday, June 1, 2010

thank you very much

Thank you sue mama maryam!
i semakin segan dengan sue sebab dia asyik kasi kami anak-beranak barang ajer....
Photobucket
headband hand made ini adalah hasil tangan TIE IBUWAWANISOLEHAH....siapa-siapa nak order, boleh laaa cari puan Tie....

Thank you puan ija!
segan-segan-segan-segan-segan = malu
Photobucket
Beliau merupakan tauke online :
Kedai Rals
Funz Universe
Beliau sedang menganjurkan contest Kid’s Fun Time Contest (1/5/2010 – 13/6/2010)
[saya sebagai juri...sila laaa join...saya pasti akan pilih kasih punya...hahahahahaha]

Terima kasih kepada Secret Admirer bebe!
Photobucket
Secret Admirer tak kasi saya HEBOHkan identitinya...apa-apa pun thank you secret admirer yaaaa....


Terima kasih banyak-banyak yaaa coz u all sentiasa ingat kat bebe ...sayang kat bebe...murah rezeki bebe!!! sayang u all banyak-banyak...
semoga u all lagi murah rezeki, tambah rezeki, senang rezeki dan banyak rezeki lepas ni....amin!!!

p/s :zana, sorry sampai hari ni tak sms u...saja sengaja tak mau sms...jangan susah-susah laaa....OK?! i tau niat baik u!!! terima kasih very much!!!

6 comments:

  1. canteek headband tu...sofea pakai mesti cute tuh....

    alhamdulillah, murah rezeki bebe...semoga terus dilimpahkan rezeki dari Allah swt ...amin

    ReplyDelete
  2. byknyer hadiah utk bebe
    headband tu pun batrice ada dpt...sue mmg baik hati kan oli.

    hu hu hu...merajuk ngan u coz' tak nak kasi alamat kat i...sian i tau tertunggu2...

    ReplyDelete
  3. wohooo..murah rezeki ni..hiks...

    wohooo lagi...anda juri utk contest fun kids ye..sila undi kasi sy menang besar..ekkekek:p

    ReplyDelete
  4. Wah... comel la nama sofea buat gitu... I nak gak

    ReplyDelete
  5. Amin..

    best2 sofea dapat manyak hadiah.. murah rezeki sofea..

    ReplyDelete