Saturday, July 24, 2010

ada apa dengan HARK ROCK tu?

well,
i mengakui i sangat da orang kampung + jakun!!

i dok perhatikan...
mereka-mereka tu,
berebut bergambar depan HARD ROCK CAFE!
[time buat survey pi bali, hard rock cafe tu merupakan salah satu destinasi pelancongan?]

i sangat tak tau apa yang hebat sangat dengan HARD ROCK ni?
[i malas nak google...norrimie anak pak ajis, mai share info dengan i]

****orang kampung macam i ni cuma akan berlari ke arah patung mcdonalds macam dikejar anjing gila ajer...hehehehehe....[serius tau...i suka patung McD tau..suka sangat-sangat tau...impian kecil-kecil i ialah tangkap gambar dengan patung McD di seluruh dunia...tak melampau kan...hehehehehhe]

3 comments:

  1. he he he....kita serupa kita serupa...
    ada apa ngan HARD ROCK CAFE?

    ReplyDelete
  2. zana : kan kan kan!!
    tak faham betul
    [ikut gaya cakap bebe]

    ReplyDelete
  3. fish n chips berminyak, air anggur sedap, tandas cantik, live band teruk, layanan mesra dan banyak asap rokok. sekian

    ReplyDelete