Friday, July 9, 2010

birthday i, sawsomi belanja; birthday dia, dia juga kena belanja i

tak ada surprise,
tak ada hadiah,
yang ada just suami isteri yang gunakan alasan ni untuk cari-cari makan saja!
[bila time birthday, barulah dapat makan dengan pisau dan garpu!!!]

Photobucket
nak ikut macam blogger lain tulis....hehehehehehe...
INILAH BUAH JANTUNG PENGARANG!!!
kakakakakaka...OK tak? sesuai tak dengan imej i? kakakakakaka...
OK OK...mereka adalah teman gaduh i...bebe gaduh sebelah pagi, sawsomi pula gaduh sebelah malam!!!


Photobucket
lapar...setahun baru makan sekali!!!

Photobucket
bebe tengok bapa dia bergambar lagu tu...dia pun angkat pinggan yang sama berat dengan dia nak bergambar macam tu juga...

Photobucket
malu malu malu...tak sangka sawsomi pun malu bila disuruh beri ucapan dengan botol sos cili!!! [nasib baik tak suruh berdiri atas kerusi tau!!! kalau tak mesti lagi malu...]


happy birthday to u!!!
semoga u kekal bahagia dengan i!!!
semoga u kekal sihat!!
semoga u kekal good luck...no more bad luck lagi!!!
[be, jomm kita pergi pukul orang kerdil dengan kasut kayu nak tak?]
semoga u akan menjadi orang kaya!!!
semoga u kekal menjadi suami yang cinta dan setia dengan i seorang!!!
semoga u kekal jadi daddy yang tak mau garang-garang dengan anak-anak!! [hehehe...anak-anak wor?..baru sorang...dok perasan macam ramai anak...tak sedar diri]
semoga u kekal suka dengan kerja baru u...kerja elok elok tau!!! jangan nakal-nakal tau!!!
semoga u punya sakit pinggang cepat pulih!!! [ohya, dia terseliur pinggang masa tengah berak...tak faham betul!!!]
semoga apa-apa yang u buat tu baik-baik belaka!!!

from:
lorpo yang amat LOVE u walaupun dia tak cakap dengan u tapi dia heboh satu kampung sebab dia seorang yang pemalu dan kadang-kadang sedikit gila-gila bila wayarnya putus 2....[sila muntah...sila muntah...dipersilakan...tak payah segan-segan...tak payah malu-malu]

1 comment:

  1. Salam,

    hepi befday sawsawsuami...

    TGiF kah? oh~

    ReplyDelete