Tuesday, July 13, 2010

Pakai baju pergi kerja macam nak pergi pasar [terkena sumpahan norrimie binti abdul aziz]

tiap-tiap pagi menghadapi situasi yang sama,

TAK ADA BAJU NAK PAKAI PERGI KERJA!!
[padahal batang besi almari dah nak patah gantung baju]

adakah patut seorang penjuai baju tak ada baju nak pakai?

[bunyi yang sungguh memerlikan]

Penjelasan kenapa kami pekerja CS sdn bhd berpakaian nak ke pasar:
Ofis i ni terlalu pelik!
kalau u pakai baju ke pasar, tak apa!!! [hanya terkena sumpahan norrimie binti abdul aziz ajer]
kalau u pakai baju formal, maka u adalah alien of the day!!!

***That y, hari ni i pakai jeans 3 suku dan t shirt MARINE LOOK warna tanah!!! *** sungguh aunty LOOK!!!

4 comments:

  1. Comics Media memang cool kalau bab pakaian. Tapi yang lain... not so cool lah :-P

    ReplyDelete
  2. bulan dpn mega sales..leh sopink sakan .beli baju raya ngn baju keje sekali oli ..

    ReplyDelete
  3. ayoooo....sgt simple ler oli pergi office..
    bestnyer kalau boleh dress up simple2 cam oli..tak de ler pening kepala tiap2 pagi depan almari nak pilih baju ...hu hu hu...padahal hari2 pun pakai baju kurung saja....

    ReplyDelete
  4. setuju! keje di sini memang best. kadang kala, ai pakai baju yang sama dua kali ulang dalam seminggu tapi taklah terasa sangat sebab ada orang ulang tiga kali dalam masa seminggu! keh keh keh

    ReplyDelete