Thursday, July 15, 2010

bujang lapok of the day

sawbebe pergi rumah po-po...
sawsomi tak ada siang tak ada malam punya kerja...
Tak payah jaga anak,
tak payah layan suami...
apa lagi?
membujang laaaaa

Photobucket
tiba-tiba tak teringat anak siapa!!!
nasib baik cam baju i!!!
kaseh, anak ayin!!!
Semakin terserlah ke'cute'an...cute macam mak bapaknya...
mimi, mana ada rupa hang?

Photobucket
kaki 2 orang bujang lapok...kami pergi kenduri kawin azie, housemate ami!!! perut lapar kruk krak kruk krak....sampai ajer terus serang makanan...burpppp...syukur alhamdulillah kenyang...[hadiah azie belum beli lagi...larikkkkkkkkkk]

Photobucket
ini dia pengantin of the day!!!selamat pengantin baru yeeeeee!!!!

Photobucket
i curi-curi tangkap ini gambar!!! nanti boleh ugut dia!!!
hey! pompuan, bila nak bawa i jumpa dengan sir?

Photobucket
shhhhh...kaseh dah tidur kat nen nen i...hehehehehehhe...rindunya baby tidur kat nen nen!!!

*** rindunya kat my bebe...bila dia tak ada rumah, rumah sunyi sampai jarum jatuh pun boleh dengar...dasyhat!!!!
so, u all bayangkanlah betapa bising dan mulut murainya sawbebe tu!!!! memang cakap tak berhenti punya!!! hebat sekali!!!

No comments:

Post a Comment