Monday, July 12, 2010

cilakak punya virus

kenapa orang jahat (orang IT cum spy bos) asyik dok cari i,
bila orang lain punya PC ada virus?

Encik Jahat,
i langsung tak ada connection dengan lelaki-lelaki di belakang tu tau!!!
sikit pun tak ada tau!!!!
Bukan saja tak ada connection PC,
berbual-bual pun langsung tak ada akibat risau virus akan dijangkiti melalui udara tau!!!
sebab i tau i pasti akan jadi mangsa serangan sekiranya mereka kena virus!!!

pergi laaa cari cikbos...
pergi laaa cari mimi....
pergi laaa cari jiran i [dia enggan melepaskan PC dia untuk orang IT jahat dengan alasan dia sedang membuat output]

kenapa asyik dok serang i sorang ajer?
boleh tak jangan dok cari i sorang ajer?

benci tau!!!
sangat benci tau!!
benci benci tau perasaan tu tau!!!

muka i ni nampak jahat sangat meh? [memang pun]
kurang asam jawa betul!!!

***tiba-tiba ada perasaan nak fire bos akibat ketidakpuasan layanan daripada orang jahat IT!!! benci sangat tau!!!!

***5 kejahatan besar yang i lakukan ke atas PC ofis - Wordpressing, facebooking, blogwalking, MSNing, YMing...boleh kena pancung kepala tak?

5 comments:

  1. Wah oli... 5 kejahatan u tu tak cukup besar... sekian

    ReplyDelete
  2. ai terlalu kiut untuk disabitkan dengan kesalahan ini. ihiks

    ReplyDelete
  3. me pun orang IT jugak maa :) tapi baekk punya olang :P

    ReplyDelete
  4. salam...akak tAG awak utk join contest ..terjah my blog

    tq

    ReplyDelete