Tuesday, July 6, 2010

Gaji & Copia in da house

Acik Linda datang rumah!!!
aunty norsham kat penang minta acik linda bawa menan untuk sufei....
'Tanku' [thank you...] aunty norsham cayang kat sufei!!!

Photobucket
sufei dan acik!!! kami sama kan?

Photobucket
sufei dan gaji dan acik!! sufei nak ikut acik balik rumah laaaa...

Photobucket
gaji hensem boy dah nak balik...mummy peluk gaji...sufei pun nak peluk gaji...

Photobucket
sufei peluk gaji lagiiiii....

semua gambar adalah tangkapan abah gaji dan acik Linda....


*****Mummy tak sempat kemas rumah!!! rumah bersepah...kantoi!!!! malu kat Gaji, acik dan abah Gaji ajer!!!

Maka sufei pun bawa Gaji main kat playground
Photobucket

Photobucket
acik linda bagi sufei ini benda!!!!!! sufei tak tau ini benda panggil apa...maka sufei pun panggil ia KIPAS sebab ia boleh berpusing macam kipas!!! Gaji, awak kat belakang buat apa tu?

Photobucket
Gaji, awak jangan himpit lagi...saya dah nak jatuh kerusi nih!!!


P/S : GHAZI and SOFEA in da house!!!

2 comments:

  1. Copiaaaaaaaaaaaa! ehehehe sorry la men terjah je ke rumah macam tu..tp dah lama tak jupe copia, ktorg pn rindu ehe..and soo sory sbb Gaji ni tak reti nak bertolak ansur k..takpe next round dtg umah Gaji n naty kite bwk pulang mainan Gaji lak ok :)

    btw, thanks mummy&dedy sufei atas layanan anda walaupun penat bru balik keje..ehe

    ReplyDelete