Tuesday, July 6, 2010

Peserta Bertuah Happy Father's Day

well,
result dah keluar semalam tengah malam pukul 12.30am...tapi disebabkan masalah teknikal [line ofis tak berfungsi hampir 7 jam], maka keputusan lambat diumumkan!!![line OK ajer cepat-cepat kemaskini blog...memang setan punya pekerja...]

Peserta bertuahnya ialah...
Photobucket
tahniah tahniah!!!

Photobucket
Tahniah...tahniah...tahniah...

Peserta bertuah saguhati
Photobucket
tahniahhhhh...

Photobucket
tahniahhhhhhhh

apa-apa pun,
harap-harap semua mama, ibu, umi, mak, mummy, ayah, babah, abah, daddy, bapak puas hati dengan keputusannya...[kalau nak salah, salahkan bebe...sebab dia yang cabut!!!hehehehhe...i just tukang ambik gambar!!!]

hehehehehe....

apa?


Tak dapat tengok dengan jelas?



hehehehehehe....
dont worry!!
dont panik!!!
keputusan yang jeles kat bawah!!!

Kategori GIRL (ter'plus' boy)
Photobucket
http://manazie.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html
Tahniah kepada ayah Najla dan Hakim

Kategori Boy
Photobucket
http://kasihabadi03.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html
Tahniah kepada babah Muiz

Saguhati:

Photobucket
http://blog.beba-anas.com/contest/cabutan-bertuah-bersama-sawsawlady
tahniah kepada alif!!!

Photobucket
http://kokoadik.blogspot.com/2010/06/cabutan-bertuah-happy-fathers-day.html
Tahniah kepada Amana!!!

Tahniah pemenang!!!
Semua pemenang sila email nama, alamat dan mobile no ke [ sawhuifoon@yahoo.com ] untuk penghantaran hadiah!!!

TERIMA KASIH BANYAK SANGAT-SANGAT KEPADA U ALL YANG SUDI JOIN MY 1ST CONTEST!!!! THANK YOU VERY MUCH!!!

#### Fuhhhh...lega!!!! Rupa-rupanya buat contest ni bukan senang macam ABC!!! Tiba-tiba rasa macam kejam untuk mereka yang tak dapat hadiah!!! Perasaan itu sungguh tak best tau!!! jangan ingat u all yang kecewa sebab tak menang, i pun turut kecewa sebab tak mampu nak bagi semua orang hadiah!!! Rasa serba bersalah....tidur tak nyenyak[tipu]...makan tak lalu[sikit-sikit]...jalan terlanggar meja ...[tu yang pergi kedai alat tulis cari lagi 2 unit saguhati...]...harap u all jangan macam i, tak boleh terima kalah...tak menang terus tak join apa-apa contest...hehehehehehe....lepas ni, i nak buat GA untuk mak-mak pula...harap u all sudi join lagi yaaaaaaaa....sekian terima kasih!!!

8 comments:

  1. haaaaaaaaa


    Amana menang.. TQQQQQQQQQQQQQQQQQ...

    ReplyDelete
  2. tahniah kepada pemenang..
    wow, oli nk buat contest lg ye
    wajib joint :)

    ReplyDelete
  3. tahniah kepada pemenang... :)

    ReplyDelete
  4. tahniah pada semua pemenang :-)
    memang betullah rasa macam tu. rasa nak bagi semua orang hadiah waktu decide hadiah contest hari tu. tapi apakan daya... hukhuk...

    ReplyDelete
  5. wah..alif menang saguhati..hehe..thanks sawsawlady.. :D

    tapi pasal nak decide tu mmg betul..saya pon ada dlu buat contest..mmg pening nak decide..sampai tanye la semua orang yg bole..sape yg patut menang..tapi last2 kita gak yg kena decide..

    so kali ni just buat GA jek..hehe..senang sket nak decide pemenang..base on nasib..kita pon tak pening.. :D

    nnt saya email the details kay.. :D tima kasih daun keladi..pas ni bule wat contest lagi..hehe..

    ReplyDelete
  6. WAhhhhh baru sempat tgk harini bz sgt2... SAYA MENANG..SAYA MENANG.... Thanks a lot sawsawlady....especially Bebe yg tgnnyer sgt bertuah hheee....

    Harini harijadi saya.....bestnyer harini dpt hepy news...

    ReplyDelete
  7. @sawsawlady

    tak dapat ke my email? saya ada email semalam..

    ReplyDelete