Thursday, July 15, 2010

salah hantar lagi?

muka i memang pucat macam mayat bila i check tracking no untuk my ofismate punya order...

Photobucket
Dah dihantar dan dah DITERIMA????

Check i punya alamat ofis!
Photobucket
Eh...betul...tak ada salah!!!

Check alamat bukan PENERIMA sebenar!!
Photobucket
Eh...bukan company kami punya cop mohor!!

sudah!!!
kena lagi?
Hari tu kena sehelai ajer...
bolehlah[mampulah] ganti bagi customer!!
[konon-konon nak untung RM1.50, tau tau kerugian RM19.50...memang hebat punya!]

kali ni 4 helai lor pakcik dan makcik skynet woiiii!!!
[tambah i punya sendiri 2 helai]

takut macam nak mati!!!
ajak mimi pergi edisi siasat!!!
[sebab baju dia pun dalam parcel...hahahahha]

siasat punya siasat!!
rupa-rupanya pakcik skynet tersilap hantar ke ofis sebelah!!!

Ketuk pintu pergi tuntut parcel dengan muka samseng!!
Nasib baik kakak ofis kasi balik tanpa usik parcel kami!!!
Photobucket
Lega!!!
yeay!!!
u beli i punya, i beli orang lain punya!!!
mari kita sama-sama menjana ekonomi negara!!!
barulah negara kita akan maju!!!
kita semua sangat hebat!!!
yeay!!!

**** boleh buat aduan tak?

1 comment:

  1. Salam,

    last time in my old old opis, SkyNet telah hilangkan dokument penting giler 1 of our teachers. 15 keping ijazah, PhD, Master semua hilang tak dapat dicari...

    SkyNet masuk senarai PANGKAH besar me

    ReplyDelete