Wednesday, August 18, 2010

berbuka seorang diri

kejam tau...
sangat sangat sangat kejam tau berbuka puasa seorang diri!!

16 ogos 2010
Photobucket
walaupun makan seorang, tapi sangat enak tau...heheheheheh

17 ogos 2010
Photobucket
sempat berbuka dengan teh o panas dan egg tart...

Photobucket
dalam 8 lebih baru makan nasi berlauk ikan goreng...

Photobucket
dan daging black pepper semalaman...

apa motif update makanan??
tak tau laaa...
mungkin tak boleh fb kot sebab cikboss punya mata macam terlekat kat belakang saya...
huhuhuhu...
takut!!
[tak sangka saya pun tau takut kan]

maka hari ni saya akan update blog 888 kali!!!
lalalalalalala
lalalalalalalala
lalalalalalalalala

1 comment:

  1. eh..saw beeb n sawsomi mana?
    kenapa berbuka seorag diri>?

    ReplyDelete