Tuesday, August 31, 2010

office tak ada 'neng neng' pun

pagi ni,
sawbebe tak nak pergi rumah nanny ros...
dia nak ikut my sis pergi beli sayur...

then,
saya pun bawa bebe ke office sementara nak tunggu my sis habis beli sayur dan datang ambik bebe balik rumah!

Tiba-tiba bebe tanya,
"mana neng neng...tak ada pun!!!"
bebe cari 'neng neng' kat office...

hahahahaha...
saya bagitau bebe,
saya pergi work nak beli neng neng dia...
mesti dia ingat office saya ni jual 'neng neng'

terpaksalah saya buat penjelasan terperinci:
mummy work,
boss give money.
then baru mummy go to buy neng neng...

na li mai?

kedai cina belakang tu!!!

Yao Qu![nak ikut]
Yao Qu!![nak iku]

Qu apa Qu,
pi balik rumah!!!

2 comments: