Tuesday, August 3, 2010

saya yang happy

suka sangat pembahagian kerja sekarang...
sama rata!
sama banyak!

tidak lagi i kena buat 11 kolum; jiran i hanya buat 8 kolum!!!

pelik
pelik
pelik

walaupun dia hanya buat 8 kolum,
tapi kerja dia selalu sangat lama LAMBAT [nak tulis lambat tapi tertulis lama ...

walaupun i buat banyak kolum daripada dia,
i masih boleh siapkan kerja on time...
[plus i masih boleh buat macam-macam punya kerja setan]

ataupun,
jiran i, sebenarnya lagi setan daripada i?

hahahahahaha...

a.r.a.s.h.i
a.r.a.s.h.i
jiran i berangan-angan nak kawin dengan arashi!!!
hahahahahahahaha
[muka serius : tak sedar diri betul]

i dulu-dulu pun berangan-angan nak kawin dengan kumpulan michael and victor punya michael...[muka poya : rupa-rupanya i pun tak sedar diri...nak buat penjelasan, masa i belum sedar diri tu i umur 18 tahun...tapi jiran i dah umur 26 tahun masih belum sedar diri?]
last-last ada jodoh dengan sawsomi ajer!!!
hmmmmm

2 comments:

  1. syiok ooo hepi n hepi n hepi.. tapi i x berapa nak hepi ari nie :(

    ReplyDelete
  2. watie : cepat cari ikthiar untuk menghappykan diri!!

    ReplyDelete