Sunday, August 15, 2010

tadak otak punya orang

cikbos suruh buka satu ruangan "Anya Tanya Kami Jawab' untuk pembaca tanya soalan...
then, pembaca pun email soalan lor...
then editor yang sorang lagi mungkin datang bulan kot...
Dia cakap : 'Tu L[carut] betul dengan pembaca...soalan macam ni pun nak tanya...sendiri googgle laaa...U cincai-cincai jawab dah...suruh diorang cari kat wikipedia....'
tu dia kata-kata orang tak ada otak ni!!
Kalau tak mau jawab soalan pembaca, awal-awal bagitau cikbos, jangan buka ruangan ni...
ni bila dah buka...
bila pembaca tanya soalan,
suruh pembaca google sendiri...
apa punya editor?
u ingat pembaca bodoh meh?
diorang bukan tak nak google sendiri,
tapi nak berinteraksi dengan editor!!!
mereka syiok bila soalan mereka disiarkan...
ITU SAJA!!!
saya sungguh terkilan dengan kata-kata my colleuge yang pokimak tu!!!


p/s: tahan sampai dah buka baru luahkan perasaan....

2 comments: