Friday, August 6, 2010

tak ada motif punya update

rumah sendiri macam tempat pembuangan sampah negeri selangor...
ni pi kutip sampah orang lagi!!!
i hilang kawalan untuk tidak kutip sampah!!!

Photobucket
tu tengok...orang buang recycle bag yang ada cetak pizza hut!!!

Photobucket
i dan norrimie...pi ambik beg tu!
i tahan nafsu i ambik 3 ajer memandang semalam i baru kemas bilik simpanan sampah yang penuh dengan sampah!!

Photobucket
ini dia rupa beg yang kami kutip!!!
dalamnya 4 segi tempat!!
[tak berapa berkenaan dengan designnya]
cisss...tak sedar diri, ambil sampah orang pun nak komplen lagi?
kalau i juai cake ke, cc ke, mungkin sangat sesuai menggunakan beg ni untuk hantar cake kepada customer...sebab bag ini EMPAT SEGI TEPAT!!!

update tanpa motif!! leher i sakit balik!! tak boleh pusing-pusing lagi!!!

2 comments:

  1. ada gunanyer tu nanti oli......

    ReplyDelete
  2. zana : kan kan kan...i sangat setuju...sebelum kegunaannya...semakkan rumah dulu!!!

    ReplyDelete