Tuesday, August 3, 2010

tak nak belanja i ke?

tak ada orang ke nak ajak i dan belanja i makan sebelum puasa?

~~~~~menunggu ketibaan yang maha mulia ramadan dengan penuh debaran!!!

8 comments:

  1. u belanja i n i belanja u okey kikiki

    saya pun dok tunggu manager belanja i nie kikiki

    ReplyDelete
  2. eh?? kan I nak belanja u dengan mimi before puasa ni. tinggal weekend ni saja. u kan tahu tempat makan best2. kalau u all tak free, I order pizza suruh hantar ke ofis je. bley?

    ReplyDelete
  3. i baru nak ajak u jumpa wkend ni... ada berani??
    [i nak seluar tu actually]

    ReplyDelete
  4. ha ha ha...me pun tengah tunggu orang kot2 ada yg murah hati nak belanja b4 start puasa nie........

    uish..lagi seminggu jer nak puasa

    ReplyDelete
  5. zana : lagi seminggu nak puasa...takut, happy, semua perasaan ada...

    ReplyDelete
  6. watie : baiknya manager awak ni...siap belanja makan lagi...bos i kedekut!! hmmm

    ReplyDelete
  7. ija : pizza? suka suka suka

    ReplyDelete
  8. amy : alamak, seluar tak order lagi!!!

    ReplyDelete