Monday, August 23, 2010

tak tau letih ataupun mengantuk?

rasa nak baring,
baring atas tilam sambil tidur-tidur ayam...
[tapinya, kalau diberi peluang VIP ni, i tak akan menghargainya...]

2-3 ni,
sangat tak ada mood tau!!!

saya kemalasan sampai malas nak masak untuk berbuka...
dah laaa malas nak masak,
pastu malas nak keluar tapao...
[tapi i masak satu periuk besar punya bubur cha-cha...hahahahahhahaha]

semalam saya berbuka dengan nasi kerabu selepas my sis tengok saya baring tanpa ada niat nak cari makanan sendiri walaupun jam dah tunjuk 7 malam [dia pula yang cemas] maka dia menjadi sukarelawan untuk pergi tapao kerana bimbang kakaknya akan mati kebuluran...

Bestkan puasa!!!

4 comments:

  1. hahaha.best btol kalo ada orang carikan makanan..heheehhe

    ReplyDelete
  2. bila posa kita lapar.... bila lapa kita ngantuk... dan bila ngantuk teruss lapa

    ReplyDelete
  3. ciklinn : fakta ciklinn tu saya...SETUJU sekali...

    ReplyDelete
  4. eliss :hahahahaa...sebab my sis nak makan juga...tapi dia segan...that y dia terpaksa tapao untuk saya...hahahaha

    ReplyDelete