Friday, August 20, 2010

teknologi yang sungguh canggih

sebab itu saya mengaku saya orang kampung!!!

Photobucket
gambar hiasan dari google

nak cerita pasal PC saya yang berjangkitan virus...
technician aka lelaki yang paling ditakuti oleh pekerja yang bertanduk setan pun datang...
Then, dia buka laptop dia...
Pastu dia tutup laptop dia dan pesan kepada saya...
' jangan tutup komputer, saya akan REPAIR ONLINE '

...lebih tepat ialah bunuh virus secara online...

walao ehhhhh...
canggihnya teknologi sekarang ni...
boleh bunuh virus/repair komputer secara online?

saya tak faham laaaa....
adakah ia bermaksud...
kelak apa website yang saya klik,
technician boleh tau?

kalau macam tu,
saya tak boleh lagi FB dan blogging lor!!!

ARRRRRGGGGGHHHHHH

Eliss,
tolong bagi penjelasan sikit...

orang yang pandai-pandai KOMPUTER,
tolong selamatkan saya!!!


P/S : disebabkan saya tak boleh nak buat jahat time kerja...maka hari ni saya ponteng kerja...hahahahahha

2 comments:

  1. altho i pun tak brapa terror, tapi setau i, ape2 yang u buat tu dia takan tau, kecuali mmg if dia monitor u....if not, taktau la..

    ReplyDelete
  2. reita : i takut dia monitor i lor sebab pc i kena virus maaaa....

    ReplyDelete