Friday, September 17, 2010

bebe inginkan adik

semalam pi rumah makcik sawsomi,
ada baby 9 bulan!!!
kerja sawbebe ialah : asyik dok kacau baby tu!!!
[i rasa mak budak tu mesti tension ajer....risau bebe cucuk mata anak dia...sebab dulu masa bebe baby, kalau ada budak yang 3-4 nak bermesra dengan baby i, i rasa rimas ajer...sebab i takut budak tu cucuk mata anak i...balasan balasan balasan...turn orang lain risau anak i cucuk mata anak mereka pulak!]

actually sawbebe bukan kacau laaaa,
tapi nak berlagak seperti seorang KAKAK!
tak sedar diri betul!
nak dukung baby padahal dia pun kena dukung lagi!!!

tapi,
saya rasa suka sangat bila tengok gelagat bebe sibuk nak dukung anak orang!!!
[sebab bebe tak berkepit dengan i, i boleh sapu sampai bersih kuih muih orang]

Photobucket
mak budak terpaksa berlakon menyerahkan anaknya kepada sawbebe...mesti mak budak tu risau macam nak mati!!!

Photobucket
baby tu dah start rimas walaupun baru 2 saat bebe start nak pegang dia...

Photobucket
saya suka picture nih!! bebe kelihatan so sweet walaupun rambutnya macam agak berserabut [bukan macam dan agak, tapi memang berserabut...]...terserlah rupa dia sebagai seorang KAKAK!!!
[abaikan pompuan gila sorang nih]

1 comment: