Thursday, September 30, 2010

Cameron Highlands 2010

lepas kena 'perli' dengan my FIL,
kami pun melarikan diri ke cameron highlands!!

bah kata orang,
nak tenangkan jiwa yang terluka!!!

best pergi time bukan musim cuti!!!
tak payah berhimpit dengan orang ramai...
yang penting sekali ialah hotel sangat murah!!!
murah 1 kali ganda ooo!!!

Photobucket
jalan macam ular!!

Photobucket
yeay dah sampai!!!
[actually gambar ni diambil masa melawat ke kilang boh!!!]

Photobucket
saya ingat nak curi-curi petik daun teh balik proses teh!!

Photobucket
sawsomi dan sawbebe yang asyik tidur!!
Bila dia terjaga, muntah uweeeekkkk....

Photobucket
sawbebe @ cameron highlands!!

3 comments:

  1. brp murah otel tu..nk gk tau..otel mn?

    ReplyDelete
  2. x pernah aku pegi sini..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  3. mama tisya : kami dok kat Hotel Rainbow, Brinchang!! RM85 per nite!! 1 katil double, 1 katil single!!! sebelum pergi, saya book Bala Chalet kat Tanah Rata, RM160 untuk 2 pax!! tapi tak jadi stay kat situ sebab pergi survey harga kat brinchang gila murah!!!

    ReplyDelete