Tuesday, September 7, 2010

entry basi

saja-saja update untuk 'modal' sebelah petang memandangkan gambar dah lama edit dan dah lama upload ke photobucket!

Photobucket
abah ghazi dan el cakap bebe macam Lisa Surihani...maka saya pun google Lisa Surihani...LIKE Lisa Surihani kt fb untuk membuat perbandingan!!!
Tak ada sama laaa kan? Lisa Surihani sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat lawa lor!!!
[kalau bebe macam Lisa Surihani, maka saya maaa lagi macam Lisa Surihani...hahahahahha...bergurau ajer laaa...kang peminat Lisa Surihani baling saya dengan telur busyuk...hehehhehe...ampun yaaa Lisa Surihani]
bebe lawa juga!!! tapi di mata saya dan sawsomi saja lor!!! anak saya maaa...of course lawa punya maaa....


Photobucket
mummy, sufei pakai songkok!!! **pengsan**


Photobucket
kami berbuka kat McD pada hari merdeka malaysia yang ke-53!!!

itu saja!
Sekian, terima kasih atas kunjungan anda!!!

4 comments:

  1. comel lagi bebe! selamat hari raya..maaf zahir batin!

    ReplyDelete
  2. eliss : selamat hari raya to u too!!

    ReplyDelete
  3. Ooo.. ade iras skit2 Lisa Surihani kot. Mybe Lisa time kecik2 dulu.. Dah besar bebe...

    Selamat Hari Raya Aidilfitri

    ReplyDelete
  4. mana tau sok sok jd arthish fofuler mcm lisa tu... hehe.. sofea mmg cute bangat...

    ReplyDelete