Monday, September 6, 2010

langsung tak buat apa-apa persediaan pun sebab sawsomi BEKERJA dari 9 september sampai 13 september!!!

cuma kesian kat sawbebe ajer bila dia bagitau kat nanny, mummy tak beli baju kurung bagi dia!!!
aduh!!! saya hampir menitik air mata bila nanny bagitau saya!!! [drama lebih]
baju kurung bebe memang tak beli lagi!!!
dress bebe pun tak beli tapi nasib baik ada my cousin sponsor sehelai from bangkok dan maria sponsor sehelai time diorang datang berbuka puasa tempoh hari!!
kasut bebe pun tak beli juga nasib baik my aunty sponsor sepasang masa isetan ada sales!

saya tak bercadang nak beli baju kurung dah!
kasut baru yang beli tahun lepas tak pakai tu ingat nak pakai dalam rumah time raya!!

sawsomi pun sama...apa pun tak ada!!!

kuih raya?
semalam saya buat kuih loyang ataupun juga dikenali sebagai kuih ros yang tak boleh dihidang untuk tetamu!!!
hari ni ingat nak buat kuih kacang!! harap-harap menjadilah supaya saya dan bebe ada benda nak kunyah 3 hari bercuti nih!

rumah?
barang dimasukkan ke dalam bilik stor ajer!!!

so, siapa-siapa yang nak beraya kat rumah saya, sila ambil perhatian, rumah saya memang tak ada suasana raya!!! silap-silap tuan rumah pun pakai baju casual ajer!!! hahahahahha

4 comments:

  1. okey gak oli leh wat kuih loyang saya x wat kuih pun.. apa2 barang dalam umah pun x beli.. langsir pun x tukar eh x pi cuci hahaha..

    raya jemput datang umah (iklas nie ai jemput u)

    ReplyDelete
  2. noradzlina : saya pun pakai baju kerja ajer!!

    ReplyDelete
  3. watie: hahahaha ...samalah...u tak balik kampung meh raya?

    ReplyDelete