Friday, September 3, 2010

pelik-pelik belaka

orang-orang yang datang interview kali ni sungguh pelik sekali...

pagi ni punya lagi dasyhat dari yang semalam...

yang laki,
bolehkah dia kerja di bawah saya?
bolehkah saya suruh dia buat kerja untuk saya?

sebab dia kelihatan lagi lagi lagi lagi lagi macam cikboss kami!!!

OMG!!!

yang pompuan,
lagi hebat...macam company ni bapak diaorang punya...
gedik-gedik 2 orang berpimpin-pimpin tangan datang konon-konon nak interview...
yang pompuan A,
dah isi borang semua,
baru bagitau dia tak mau!!!
[bazir borang ajer...]

yang pompuan B lagi best...
translate separuh,
then bagitau dia masuk kerja pukul 12 tengahari...
dia nak sambung translate esok!!!
OMG!!!

memang diorang anggap company ni bapak diorang punya!!!!

HMmmmMMmmmmm

4 comments:

  1. ish ish ish...tak penah pulak i dgr ada org camni...

    pelik betul org muda zaman ni ;p (i assume diorg ni cam fresh grad la)

    ReplyDelete
  2. peliknyaa..macam bukan dari planet kita ajer..hehehehe

    ReplyDelete
  3. eliss : alien kot!!! hahahahha

    ReplyDelete
  4. reita : pelikkan? i pun 1st time tengok dengan mata i!!!

    ReplyDelete