Friday, September 24, 2010

potret keluarga

masa pergi teluk intan makan the best mee in teluk intan, bapa mertuaku lalu kedai gambar, dia dok tenung sampai mengalir air liur potret family orang lain yang kedai gambar pamerkan kat kedai gambar mereka...

saya sebagai menantus da hantus yang cuba mengambil hati bapa mertua pun ajak sawsomi ambik gambar!!!

orang lain punya gambar make up macam opera cina, saya dan mak tiri sawsomi pucat macam mayat yang lari keluar dari rumah mayat!!!Saya sudah edit muka saya...ori punya boleh didapati di fb saya...
Photobucket
sawbebe tak mau duduk sebelah atoknya...tu yang muka kedut macam cuka!!!

Gambar di atas RM19.90 dengan 1 pose...
hadiahkan frame sekali untuk bapa mertuaku!!!
semoga sejuk hati bapa mertuaku hari-hari tengok potret ni!!!

6 comments:

  1. tahun ni gambar raya aku pulak ada budak main pistol dan duk jauh dari mak pak :P

    ReplyDelete
  2. bestnya bapa mertua nak bergambar sama2..
    bapak mertua saya x berapa suka ambik gmbr...
    so.. jarang sgt ada gmbr dia.. :)

    ReplyDelete
  3. sempoi je kan pi amik gambo kat kedai..

    ReplyDelete
  4. ciklily putih : memang sempoi gila...macam orang asli yang baru keluar dari hutan...rasanya orang asli pun lagi hebat dari kami!!!

    Bunga : entah apa angin tiba-tiba bapa mertuaku berdiri depan kedai gambar...

    eliss : budak main pistol? siapa tu?

    fad : thx tolong aminnnnkan...

    watie : cantikkan i?

    ReplyDelete