Thursday, September 2, 2010

untuk sawsomi

pagi ni,
dalam 10.20 camtu...
sawsomi call!!!
terlonjak-lonjak kegembiraan sebab sawsomi call...

ayat pertama dia : KENAPA U TAK BANGUNKAN I PAGI NI?

blur sekejap!!

sebab selalunya saya memang tak diberi tugasan untuk bangunkan dia!!!

then saya pun tanya : u kat mana?

KAT RUMAH LAGI LAAA....BOSS I CALL BANGUNKAN I!

pagi ni,
8:15am.
saya tanya sawsomi,
boleh tak ambil duit dia RM13.60 dalam wallet untuk bayar bil air!
DIA JAWAB, AMBIL!!!

salah saya ke?

kalau dengan mempersalahkan saya boleh membuat sawsomi rasa lega, jadi, tak mengapa kalau saya dipersalahkan.

boss sawsomi,
warning letter yang awak nak kasi sawsomi tu...
tulislah nama saya...
salah saya sebab tak kejutkan suami saya untuk pergi kerja!!!
sila warning sama saya!!

staff sawsomi,
hangpa ni benggong ke apa? sir hangpa tak muncul-muncul, hangpa ni tak tau call sir hangpa ke? tunggu macam tunggul kayu! Time mengadu-adu tau pula nak mengada-ngada call sir hangpa!!! cisssss!



P/s : dia balik kerja, i merajuk...then dia cakap dia tak salahkan i...just bagitau i jer!!!hemmmm

No comments:

Post a Comment