Friday, October 1, 2010

Cameron Highlands BOH Tea Centre

Naik Cameron Highlands sebab nak pergi 2 tempat ni ajer...[hebatkan?]
1. Time Tunnel
2. BOH centre aka kilang BOH

Tapi nak pergi BOH centre ni kena ada persediaan awal!! Rupa-rupanya kena menyeberangi gunung-gunung!! sangat jauh!!! jalan sangat the ular!!! sila makan ubat mabuk 10 biji, 2 jam sebelum bertolak!!! Sila pastikan hon anda berfungsi dengan baik sebab jalan sangat sempit sampai tak boleh nak nampak kereta di depan!!!!!

Photobucket
lagi 1km!!

Photobucket
Akhirnya sampai juga!!!

Photobucket
Udara kat sini sangat nyaman!!!

Photobucket
Taklimat dari pekerja BOH!!

Photobucket
Bersungguh-sungguh mereka dengar apa yang dikatakan oleh pekerja BOH itu!! jangan tanya saya macam mana nak buat teh ya!!!memang saya yang nak melawat, tapi saya sudah wakilkan sawsomi!!!

Photobucket
Ambil gambar buat kenangan dulu!!

Photobucket
Minum tea dan makan kek kat BOH garden sampai menghayati permandangan sekitar!!!

Bila dah selamat turun, dalam hati dok jerit-jerit :Tak mau pergi lagi cameron higlands!!!

Tapi tapi tapi
sangat keji lor!!! masa tulis entry ni, dah plan raya haji nak naik cameron highlands lagi!!

No comments:

Post a Comment