Saturday, October 30, 2010

CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL

entry ni untuk yang berkenaan saja.
tuan rumah tengah gila men-join contest disebabkan punca yang tidak diketahui!!! Biasanya orang tua-tua akan mengata pompuan tu meroyan agaknya.

Hari ni,
saya nak join “CONTEST MUNCUNG PALING MENAWAN SI KECIL” anjuran ibu ‘Arisyanaziq’ ~ Diary Perjalanan Hidupku ~ sebab saya baru terperasan my sis ambik gambar sawbebe memuncung macam angelina jolie.

.
.
.
.
.
Photobucket
apa macam? seksi tak? saya telah dipaksa posing maut macam ni untuk kepuasan makcik saya!

Nama : ashadieeyah sofea saw
Umur : 3 tahun

3 comments:

  1. tak berani nak challenge bebe ler macam nie
    comel arrr dia
    ngan but dia
    ngan beg dia

    nie kalau JLO tengok nie, mau menangis

    ReplyDelete
  2. mulut muncung pun comey :)

    reply = resepi ketam kat sini yer oli
    http://resepi.mesra.net/Detailed/12070.shtml

    ReplyDelete
  3. pergh shekshiiiinyaaa diaaaa.... hehehehe....

    ReplyDelete