Tuesday, October 12, 2010

i-city shah alam

Tiket masuk RM10! jangan ingat itu tiket parking ya! sila angkat tiket itu bersama-sama dengan anda, supaya anda boleh masuk ke zon salji dan zon safari!!! [kami tinggal kat dashboard kereta!! sebab bermati-matian ingat itu resit parking...jangan ikut jejak langkah kami tau!]

Photobucket
cantik!!!
memang cantik

Photobucket
cantik juga!!!

tak rasa ke-syiok-an!!

****tak tau nak setting dslr ambik view malam!! haizzzzz!!!

2 comments:

  1. haha... I pun tinggalkan tiket dalam kereta.
    btw, rizqi bukan nak tengok lampu pun hari tu. dia tengok aweks huhu. topui + shin chan (sib baik ayah dia tak macam ayah shin chan heheh)

    ReplyDelete