Friday, October 29, 2010

makan besar

makan besar sempena sawsomi dah dapat gaji!!!
actually sejak deman ni, mulut i dah jadi tawar...selera pun tak berapa ada selera...[bagus-bagus...boleh diet]
semalam entah apa angin lintang,
teringin nak makan chinese food kat kedai pak ya...[kedai pak ya ni rumah kedua kami!!!]

Photobucket
ayam kong pao

Photobucket
siziling tauhu

Photobucket
kangkung belacan

Photobucket
sawbebe merenung masa depan!!
mana boleh tak risau selagi masalah belum selesai!!! mak ni lain...24jam memikir masalah...bapa pula lain...dia hanya memikir masalah bila dia ingin memikirkan masalah itu...

3 comments:

  1. reitak : kedai pak ya kat taman cempaka, u tau axis atrium pandan tak? kedai pak ya kat kawasan perumahan...aiya...kalau u mau datang, u call i laaa...i bawa u pergi!!

    ReplyDelete
  2. oooh ic, yup i tau axis tuh...ok, nti I plan2 kita g lah :) thanks!

    ReplyDelete