Thursday, October 28, 2010

nanny lagi

semalam petang pi ambik sawbebe,
nanny buka pintu ajer, terus cakap : 'oli, sorry yaa tadi menyusahkan u ajer' (lebih kurang macam tu laaa bunyinya...)
[i kan naik hot lepas terima sms dia dan terus pecut ke rumah dia hantar pampers cap tesco!!]

sebagai orang yang ada akal, dia memang boleh nampak muka i penuh ketidaksyiokkan atau atau atau atau dia membaca blog i! hahahahha

pastu dengan segan pilu i jawab : 'Tak pe! Kebetulan masa tu i ada kat luar pun'

Pangggg muka sendiri!!!

Pagi ni, 3 kali double check pampers ada dalam beg!!! bubuh 2 keping pampers dalam beg!!!

3 comments:

  1. ai dah bitau nanny u tue supaya jangan kasik mummy sofea hot hehehe

    ReplyDelete
  2. me tak nak comment pasal nanny
    tp me nak comment pasal gambar2 header bebe yg comel tu
    esp gambar pakai baju merah tu.....gerammmmmm

    ReplyDelete