Wednesday, October 27, 2010

tukar theme

saya tukar theme blog saya!!!
saya suka theme baru ini sebab SAYA BOLEH LETAK HEADER SAYA SENDIRI!!! [sabar noh...saya tengah cemas mencari gambar sawbebe yang paling cun untuk dijadikan header]

saya buta IT that y saya kena theme yang ready made yang hanya perlu saya click-click saja...kalau yang tengok coding tu, saya pengsan terus...

5 comments:

  1. cantik theme leh laa tolong buatkan utk blog saya hehehe... tolong yer kikiki

    ReplyDelete
  2. tenang jer theme baru nie oli
    cepat2 letak header gambar bebe and mummy yg paling comel yerk

    ReplyDelete
  3. ok..best :) mak sawbebe pun ok letak sebagai header :)

    ReplyDelete
  4. cantik theme baru nih....hmmm gambe bebe for sure akan menceriakan blog nih :)

    ReplyDelete
  5. watie : i dah pm inbox fb u!! heheheh
    zana : mungkin permandangan tu yang kelihatan tenang kot!!! sy pun tak sabar-sabar nak bubuh header sendiri!!
    eliss : tak ada keberanian laaa nak bubuh muka sendiri sebagai header...hahahahha
    reitak : sangat bersyukur jumpa theme ini...sebab boleh bubuh header sendiri!!

    ReplyDelete