Monday, November 1, 2010

[3Y5M] anak siapa?

sawmummy : awak anak siapa?

sawbebe : anak keling!

nyaris-nyaris pengsan dibuatnya bila sawbebe jawab macam ni!!!

Masalah besar ni!!!
ni semua salah sawsomi yang suka panggil sawbebe 'anak keling'!!!
nah! ambik!!
sekarang dia dah ingat dia tu anak keling dan bukannya anak mohamed faizal akib lagi!!

Photobucket
sekarang ni jenuh nak memperbetulkan keadaan!!
setiap hari kena tanya 50 kali dia ni anak siapa...dan yang paling penting kena memastikan dia jawab anak mohamed faizal mohamed akib...kang FIL i ni ingat i pi 'curi orang'...nanti tak ada pasal kena rejam sampai mati pulak!!!

** entry ni tak ada unsur perkauman ya!!! sawbebe adalah anak malaysia!!

6 comments:

  1. ahhahahhahahhaa!
    adeii!
    sakit perut aku gelak!

    ReplyDelete
  2. kene bertindak cpt oli...
    takut nanti dia sebut perkataan tu dpn org yg tak sepatutnya....

    ReplyDelete
  3. alamak!! bahaya kita merapu dpn anak2 kan? they pick up things without us realizing it....

    ReplyDelete
  4. untung i dah ajar anak i cakap 'anak mama'

    "bukan anak papa ke?"
    "bukan!" hahahah terasa indahnya dunia!!

    ReplyDelete
  5. saya sangat setuju... sawbebe anak malaysia..........

    ReplyDelete
  6. hahaha.... cannot imagine ur face bila dengar sufei jawab macam tu lol

    ReplyDelete