Monday, November 22, 2010

anak itu tidak dosa [part 2]

Raya haji hari tu, sempat berjumpa dengan Dya aka Alia Adriana...anak angkat eva [sawsomi punya cousin]. Rupa-rupanya dah 5 bulan bb girl itu!!! alahai...cute sangat-sangat!!! macam nak culik ajer!!!
Photobucket
suka sangat gambar ni!!! gambar ni ambik masa nikah aisyah [sepupu sawsomi]


Rupa-rupanya kat entry itu, i tersalah info...Sebenarnya mak kandung budak tu dirogol!!! binatang punya perogol!!! Dengar cerita, kes rogol gadis malang ni ditutup begitu saja sebab perogol tu anak orang yang agak ada power kat kawasan itu. apa-apa pun, gadis malang ni dah sambung balik sekolah...syukur alhamdulillah!! semoga gadis malang ni dapat menjalani kehidupan seperti remaja lain.

Photobucket
Baby yang sangat baik!!! letak kat atas tilam, langsung tak mintak dukung ke apa...dia baring main sendiri, bila dah boring baring, dia meniarap...bila dah penat meniarap, dia baring balik!!! sangat-sangat baik!!! 2-3 jam macam tu pun no hal. mak dia cuma dukung dia time bagi susu dan air ajer. cuba kalau anak kita, hmmmm...mesti menangis mau dukung punya!!

Photobucket
jangan terpedaya dengan gambar kakak dan adik yang sweet ini...sawbebe banyak kali GERAM dan hilang kawalan. Dia curi-curi ataupun terang-terang cucuk pipi baby Dya!!!

3 comments:

  1. aaah cute bb nih :)

    sawbebe nk adiklah!! :)

    ReplyDelete
  2. reitak : cute kan!!! kena tunggu 7 bulan lagi!! heheheh

    ReplyDelete
  3. comelnyerrrr dya
    geram tengok dia..boleh tahan semangat badan dia

    betul tu oli
    anak tu tak salah
    yang salah org yang buat mak budak tu jadi macam tu...

    iskh..ada ke sapa2 nak bagi baby utk di bela...
    sian batrice xde kawan ...
    nak tunggu baby sendiri...rasa macam dah putus harapan jer nie

    ReplyDelete