Thursday, November 4, 2010

aqiqah sesumpah kecil

dapat jemputan ayu ke majlis aqiqah sesumpah kecik ahad lepas kat meru...

seperti biasa, kami sampai lewat...sampai ajer kak heze dah nak pulang. El dan isterinya, momguess, adik momguess yang lawa dan mak momguess sedang makan...
Pastu ciklinn dan 4 orang heronya pun sampai!! lama gila tak jumpa ciklinn...seperti biasanya ciklinn kita tetap cantik dan ayu!!!

akibat mendapat kritikan kencang sawsomi, i tak berani keluarkan kamera untuk ambik gambar!!
ayu, pinjam gambar awak ya!!!

Photobucket
sesumpah kecik berminat sangat dengan sotong ayam sawbebe!!

Terima kasih tuan rumah sudi menjemput kami untuk memeriahkan majlis aqiqah sesumpah kecil. Terima kasih juga kepada mak ayu kasi tapao jelly kelapa!!

5 comments:

  1. oliiiiiii
    waaa...sudah jumpa ngan zaraaa yerk.....geram nyerrr

    ait, naper plak faizal kritik tak leh bawa keluar camera ker..

    ReplyDelete
  2. hahhaa..napa pggey die sesumpah kecil..sian die tau... hahah tak tahu nak gelak ke nak nangis... huhu..apa nama die actually... hahahha korg ni..:P

    ps: oli sawbebe mmg kiut lah... dh besar nt mesti cantik ni... msti u selalu belikan die baju lawa2 kan... tuannya lawa... mesti suka pakai baju lawa....bestnya!!

    ReplyDelete
  3. memenuhi undangan ye Oli..sofea makin comel..anyway Oli tak terlambat nak wish congratulation...take a good care of yourself..tak lama lagi sofea akan ada kawan..yeah!!!

    ReplyDelete
  4. nak gambar banyak2..hehe..diman betul si pembaca ne

    ReplyDelete
  5. zana : kebetulan faizal ponteng kerja hari tu...jadi dapatlah berjumpa dengan ayu!! hehehe...faizal dok cakap i bazir duit beli kamera...hehehehhe
    emyOmar : thx
    ayu mayyo : entah laaa...mak dia panggil anaknya sesumpah kecil...so kita pun ikut ajer...heheheheh
    P/s : tak beli baju sangat sebab tak pergi mana-mana pun!! heheheh...
    baby : alaaaa...baby...next time laaa i bubuh gambar banyak-banyak...kali ni ambik gambar dari blog ayu!!!

    ReplyDelete