Thursday, November 25, 2010

operation lutut

23-11-2010
8.30am, i drop sawsomi kat hospital pantai ampang. I pergi kerja. kena settlekan komik sebelum ambik cuti. sampai hospital 2pm, sawsomi dah selesai operate, tapi sedang mamai, ubat bius belum habis sepenuhnya. tiba-tiba i menangis macam budak 3 tahun sebab tengok sawsomi yang sebesar gajah terlantar atas katil. sawsomi bagitau minor operation ajer, tapi pasal apa boleh pengsan sampai tak sedar-sedar lagi. fine...fine...i bukan wanita besi. i tak kuat langsung.
Photobucket

24-11-2010
Masih cuti jaga sawsomi. Tapi sepanjang hari dok baring atas katil orang sakit! sampai sawsomi pi fisio pun i tak sedar diri. hebatkan! i datang jaga pesakit ataupun datang tidur kan? sungguh meragui!!!nasib baik tak dimarahi misi kat situ sebab tidur atas katil pesakit. Petang tiba-tiba deman pula, doktor cakap mungkin jangkitan kuman!
Thx mymy and my aunty, thx maria dah yahya datang melawat sawsomi. dah sms kakak sawsomi tanpa pengetahuan sawsomi. tapi sorang pun tak datang melawat adik diaorang. haizzzzz....kalau i, mesti kecik hati punya!!! hehehheheh
Photobucket

8 comments:

  1. semoga sawsomi cepat pulih ye , oli ..

    ReplyDelete
  2. semoga suami oli baik2 sahaja..my hubby pun ligamen dia nak kena operate jugak..dia asyik bertahan2 ajer tu sebab mls nak cuti lama..hampehh..
    dia operate lutut kenapa?? main bola gak ker?

    ReplyDelete
  3. ooo ape jadi kat lutut sampai kena operate? get well soon!!

    ReplyDelete
  4. oli, naper faizal buat operation lutut
    naper ngan lutut dia?

    ReplyDelete
  5. Semoga suami oli cepat recover dari operation ye

    ReplyDelete
  6. oli, i doakan suami you cepat sembuh.. be strong!

    ReplyDelete
  7. Oli, i baru masuk blog u, kenapa lutut dia, same case dgn my hubby kut, apa pun semoga cpt sembuh, u kuat semangat, byk2 doa, take care oli

    ReplyDelete