Saturday, November 13, 2010

Peter Pan The Musical

Photobucket
sawbebe sangat suka PETER PAN. PETER PAN and THINKER BELL tu karakter baru kegemaran dia!!! Movie PETER PAN tu dah tengok sampai lebam!! [CD dah calar dengan amat teruk sekali]

Peter Pan The Musical akan diadakan di Sunway Lagoon dari 26 November 2010 sehingga 2 Januari 2011.....

Part yang penting sekali, intai-intai harga dulu!!!
Eh????? [kepelikan dan lompat kegembiraan]
Tak mahal sangat...Show pada 2.30pm selama 20 minit RM20 (adult), RM10 (child)!! OK kan OK kan itu harga!!! [sangat murah dan sangat sesuai untuk orang dasar kedekut macam i]

3 comments:

  1. murahla oli...
    i pun nk p jek..hehe

    ReplyDelete
  2. haha. aku ingatkan itu peterpan yg si ariel tu. hik3
    berbaloi gak harga :)

    ReplyDelete
  3. kyuubi : peter pan tu bukan dok kat jail ke? hehehehhe
    zuera : murahkan? jom jom jom!!!

    ReplyDelete