Wednesday, December 1, 2010

apa yang patut i buat?

satu gelombang belum habis,
datang lagi satu gelombang....

nak menjaga HATI semua pihak,
maka i kena terus menjadi pelakon wanita terbaik di abad ini!

nak menjaga HATI sendiri,
maka i kena istiharkan peperangan!

tapi tulah,
busuk-busuk pun,
adik beradik orang.
air dicincang tak akan putus!
silap-silap,
akhirnya i yang dipersalahkan.

haizzzzz
[sedang mengeluh]
PENAT laaaaaaaa

1 comment:

  1. Oli...sha jugak menghadapi situasi yang seakan sama ngan oli....skarang sedang menjadi pelakon yang hebat sehingga kadang kala sha menangis sendiri kerana terlalu penat berlakon....dah ditakdirkan begini....apa lagi yang nak dikata....at least u ada blog untuk meluahkan....sha dah tak boleh luah kat blog...if not sha mungkin akan melukakan hati si Dia.....macam yang oli cakap...busuk2 dan jahat2 pun adik beradik orang...air memang takkan putus kalau dicincang tapi hati I yang tengah putus menjadi serpihan halus skarang ni....huhuhuhuhuhuhu

    ReplyDelete