Monday, February 28, 2011

dah lama tak dukung sawbebe

rasa macam dah lama sangat tak dukung sawbebe [setakat dukung turun katil tu rasanya tak dikira dukung kan]

rasa macam dah lama dia tak duduk berkepit dengan i masa dalam kereta...sebab sawsomi asyik halau dia pergi duduk kat belakang...

rasa macam dah lama sawbebe tak tidur dalam pangkuan i [sebab dia jarang tertidur dalam kereta...dalam kereta asyik nak cakap ajer]

semalam lepas main air, sawbebe kepenatan kot!!! so, dia nyaris-nyaris mau tertidur dalam keadaan duduk kat seat belakang....i pun suruh dia ke depan duduk dengan i...lalu dia tertidur dalam pangkuan i...

Photobucket
wah...rindunya saat-saat masa dia baby...
[actually i dah tak berapa ingat macam mana masa dia baby, 1 tahun, 2 tahun, 3 tahun...tiba-tiba dia dah nak 4 tahun dalam sekelip mata. Dashyatnya...nanti tiba-tiba dia dah berumur 18 tahun!!!]

2 comments:

  1. Alahaii..syahdu bila tenguk gambar anak kecil tido.
    Rindu kan saat anak2 kecil dulu.Rasa xpuas nak peluk cium gomol diorang :) huhu..

    ReplyDelete
  2. boleh laa tambah baru,sebab dah tak ingat dah masa bebe baby dulu mcm mana :)

    ReplyDelete